hankinnat,  sisustus

Ei etene – onneksi on alennusmyynnit!

Taloprojekti ei tunnu etenevän tällä hetkellä juuri millään rintamalla. Ensimmäiset tarkastuskuvat saimme Designtalolta viime viikolla, niihin tuli aika paljon korjauksia ja olemme nyt odotelleet milloin saamme korjatut, toivottavasti lopulliset kuvat kuitattavaksemme. Rakennuslupaa ei voi jättää ennen elokuun alkua, joten heinäkuu menee sitten aika lailla peukaloja pyöritellessä. Toiveissa olisi saada tarjouspyyntöjä jätettyä maanrakennustöiden osalta heinäkuun aikana, josko kaikki firmat eivät lomailisi niin saisimme hommia edes vähän eteenpäin.

Mutta onneksi on alennusmyynnit!

Stockmannin alesta tilasin valaisimen, Menun JWDA:n teräksisellä kannattimella. Tätä valaisinta olen ihaillut pitkään ja kaksi tällaista valaisinta vierekkäin tekisivät aika komean liiton keittiön tason yläpuolelle. Valitettavasti tämä kyseinen kappale oli viimeinen Stockmannilla, joten toistaiseksi näitä on vain yksi.

Kuva: Stockmann.fi
 
Royal Designin alennusmyynneistä löysin House Doctor-merkin käytännöllisiä tuotteita kohtuulliseen -20% hintaan. Tätä suoraan kattoon kiinnitettävää Coat rack -naulakkoa mietin vähän kodinhoitohuoneeseen – olisipa kätevä nostaa esimerkiksi paitapuserot suoraan tähän henkarin kanssa kuivumaan.
Kuva: Solheminredning.se
 
 
House Doctorin Text-sarjan wc-paperitelineet ja seinäkoukut tilasin molempiin vessoihin. Näissä on jotenkin mukavan rouhea fiilis, ja musta väri yhdistyy muihin tiloihin suunniteltuihin tummiin yksityiskohtiin.
Kuvat: Royaldesign.fi
Ainiin, ja tilattiinhan me takkakin! Meidän tulisijaksi ja olohuoneen keskipisteeksi tulee Tulikiven Valkia Nammi tummanharmaalla hiertopinnalla ja mattamustalla Härmä Air Unique-piipulla. Tämä on aikas ihana.
Kuva: Tulikivi.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Facebook
Facebook
Google+
http://www.muuttovalmista.fi/sisustus/ei-etene-onneksi-on-alennusmyynnit">
Twitter
Pinterest
Instagram